top of page

MESÉS ANGOL-OKTATÁS
Foglalkozásainkon a meséké a főszerep. Ebben a tananyagcsomagban hatékony segítséget találsz a korai (angol) nyelvtanuláshoz. Az egymásba fonódó történetek és a kapcsolódó tevékenységek új módon vezetik be a gyerekeket a nyelv rejtelmeibe. Módszerünk a saját magunk által írt és lefordított történetek felhasználásán alapul. Minden lecke egy-egy mesét tartalmaz, a gyerekek a történetben hallott szavakat és ismereteket feladatlapokon és mozgásos játékokon keresztül dolgozhatják fel matematika, olvasás, írás, környezet és művészet témakörökben, miközben számos készséget fejlesztenek.  A mesékben a megtanulandó szavak és mondatok kékkel vannak kiemelve. Ezután mozgásos tevékenységekben érjük tetten őket, majd érdekes és tanulságos feladatlapokon dolgozunk rajtuk. Különböző dramatikus játékok segítségével dolgozunk fel szituációkat a történetből vagy a gyerekek ötleteiből, gyakoroljuk a hallott nyelvi formulákat és a megfelelő kommunikációs módokat. Végül pedig kifejezetten a történetekhez készült tanulókártyákat használunk, hogy segítsük a szavak/nyelvezet felidézését és memorizálását.
A kapcsolódó játékok számos területen támogatják a gyermekek személyiségfejlődését.Ennek érdekében a matematikai, nyelvi és olvasási készségeket szoros egységben fejlesztjük. 
A környezetvédelem is kiemelt szerepet kap a programban, minden egyes történet korunk egyik legégetőbb környezeti problémájával foglalkozik. A gyerekekkel közösen találunk fiktív megoldásokat ezekre a problémákra, drámajátékok segítségével dolgozzuk fel a felmerülő feszültségeket, és biztosítjuk a sikeres megoldást. A cél az, hogy a gyerekek érzékeny, tudatos, gondolkodó és cselekvő személyiségekké nőjenek fel.


Ezért is gondoljuk hitelesnek mottónkat, mely így szól: Tanulj nyelveket meséink varázslatával!

 

Táncos szórólap
Tanulj angolul meséink varázslatával!
Jegesmedve útra kel

Gabi: 0630/3381749 Kata: 0630/7399819

            Kétnyelvű oktatás!
Kedden 15.00-tól a Méhecske oviban,       szombaton  9.30-tól Lőrincen.

bottom of page